Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Український стенд – один із найбільш відвідуваних на виставці China International Import Expo 2018

08 листопада 2018 року, 12:05

Стенд України – один із найбільш відвідуваних на міжнародній виставці China International Import Expo 2018. Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

«Із приємністю та гордістю хочу зазначити, що стенд України – один із кращих на China International Import Expo 2018. Виставковий зал, де проходить виставка, – величезний, в Україні немає навіть близько подібних. Бути серед кращих на такому масштабному заході – ще один привід для гордості за нашу країну», – підкреслив заступник голови КМДА.

За його словами, біля павільйону, на якому представлені кращі підприємства України, практично ніколи не буває безлюдно.

«І це ще раз підтверджує мою думку про якість вітчизняної експозиції. Відвідувачів дуже багато, вони приходять познайомитися, розпитати про імпорт і експорт, про особливості ведення бізнесу в Україні та роботу українських компаній за кордоном. Загалом, China International Import Expo дозволяє не просто знайти цікаві проекти для ознайомлення – формат виставки побудований так, щоб отримати відповідь на більшість питань, які виникають під час знайомства із регіональними стендами, які представлені тут. Програма роботи національного стенду України насичена саме практичними кейсами, що корисно і представникам наших виробників, і тим відвідувачам виставки, що очікують від неї конкретних результатів», – написав на своїй сторінці Дмитро Давтян.

Ініціатива проведення Китайського міжнародного імпортного ЕКСПО (China International Import Expo) народилася на форумі міжнародного співробітництва «Один пояс і один шлях» у Пекіні у травні 2017 року, коли голова КНР Сі Цзіньпін запропонував із 2018 року регулярно проводити міжнародну виставку імпортних товарів у Шанхаї.

У рамках Import Expo кожній країні-учасниці на загальній виставковій площі у 30000 кв. м надана ділянка для комплексної презентації країни у розвитку торгівлі та інвестицій, у тому числі, торгівлі товарами і послугами, а також досягнень розвитку промисловості, туризму.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]