Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Уночі 365 одиниць техніки не припиняли роботи з прибирання від снігу доріг та вулиць столиці – «Київавтодор»

25 грудня 2018 року, 10:21

Уночі 365 одиниць снігоприбиральної та допоміжної техніки і бригади з ручного прибирання не припиняли роботи з прибирання від снігу доріг та вулиць столиці. Очищення проводилось великими та малими колонами спецтехніки у кількості 4-8 одиниць в залежності від ширини проїжджої частини доріг. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Одночасно з прибиранням від снігу доріг тривали роботи з очищення тротуарів, наземних переходів, зупинок громадського транспорту, які обслуговуються підприємствами корпорації. До цих робіт були задіяні машини «Bucher», трактори та мінінавантажувачі, у тому числі 54 одиниці нової техніки, яку «Київавтодор» закупив восени цього року.

Бригади з ручного прибирання проводили обробку та прибирання від снігу сходових маршів, підходів до підземних пішохідних переходів та інших місць загального користування, на яких неможливо використання спецтехніки.

Наразі сніг у столиці зупинився, проте «автодорівці» продовжують роботи з зимового утримання та уважно слідкують за ситуацією на вулично-дорожній мережі міста.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]