Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Уночі та зранку вулиці столиці розчищали від снігу 253 одиниці спецтехніки і 152 працівника з ручного прибирання «Київавтодору»

06 лютого 2023 року, 7:49

Уночі і зранку дороги й тротуари міста розчищали від снігу та обробляли протиожеледними засобами 253 одиниці спецтехніки. Про це повідомляє КК «Київавтодор».

На зупинках громадського транспорту, сходах, пішохідних містках, острівках безпеки, вузьких пішохідних доріжках, де техніка не мала змоги проїхати, працювали  152 працівника у складі 25 бригад із ручного прибирання. Протягом дня їхню кількість буде збільшено.

Окрім цього, прибудинкові території і зелені зони розчищають від снігу 3 600 працівників і 103 одиниці спецтехніки керуючих компаній, а також 800 осіб і 72 одиниці техніки «зеленбудів». Наразі прибирання й протиожеледна обробка доріг продовжуються.

«Київавтодор» закликає водіїв, за можливості, надавати перевагу в русі техніці дорожньої служби. А також не паркувати машини на узбіччях доріг, щоб не заважати дорожникам оперативно розчищати сніг.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]