Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Уночі з 13 на 14 листопада в столиці очікуються сильні снігопади, хуртовини, ожеледиця та пориви вітру 15-20 м/с

13 листопада 2016 року, 14:50

Уночі з 13 на 14 листопада в столиці очікуються сильні снігопади, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с. На дорогах ожеледиця. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Щоб уникнути небезпеки, пов’язаної із природними явищами, міська влада закликає водіїв, за можливості, не користуватися власним автотранспортом у період негоди. Крім того, власників авто закликають не залишати машини на узбіччях доріг – якщо автомобілі, припарковані на проїжджій частині, заважатимуть  роботі снігоприбиральної техніки, вони будуть евакуйовані.

Нагадаємо, що з  06:00 14 листопада в’їзд  вантажівок  у Київ закриють і посилять контроль за рухом транспорту. Таке рішення було прийняте під  час засідання оперативного штабу з питань протидії надзвичайним ситуаціям. У разі погіршення погодних умов рішення про закриття в’їзду в місто може бути прийняте раніше.

Наразі у Києві чергують 260 одиниць снігоприбиральної техніки комунальної корпорації «Київавтодор». За оперативною інформацією (станом на 14:00 13 листопада) дорожники обробляють посипальними матеріалами мости, шляхопроводи, спуски та підйоми, де ожеледиця утворюється найшвидше та існує загроза виникнення аварійних ситуацій, небезпеки для водіїв і пішоходів. Крім того, 37 бригад із ручного прибирання упродовж дня працюють у посиленому режимі. Вони у разі необхідності обробляють протиожеледовими матеріалами підходи до станцій метрополітену та сходові марші.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]