Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Управління туризму та промоцій КМДА розробило нову екскурсію для дітей

01 червня 2021 року, 17:58

Із нагоди Міжнародного дня захисту дітей Управління туризму та промоцій підготувало свій подарунок до свята – нову екскурсію «Києве мій».

«Важливим напрямом діяльності Управління є розвиток дитячого туризму, національно-патріотичне виховання молоді. Ми розробили авторську екскурсію для дитячої аудиторії «Києве мій» – і сьогодні відбулася її прем’єра. Ця прогулянка – подорож у часі та просторі київських легенд, що відкриває місто з нового ракурсу», – зазначила начальник управління туризму та промоцій КМДА Марина Радова.

Першими гостями екскурсії стали учні спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 113 технологічного та спортивного профілю навчання міста Києва.

Під час екскурсії діти ближче познайомилися з історією та географією рідного міста, знайшли відповіді на питання вікторини, отримали багато яскравих вражень і пам’ятні подарунки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]