Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Управління туризму та промоцій проводить конкурс на найкращий відеоролик

21 грудня 2021 року, 14:24

Управління туризму та промоцій КМДА спільно з КП «Київський міський туристично-інформаційний центр» запрошують взяти участь у конкурсі на найкращий відеоролик про новорічно-різдвяне диво в Києві.

Створення власного якісного відеопродукту – унікальна можливість заявити про себе і свій талант. Цей конкурс підходить як для аматорів, так і для професіоналів. Важливо, що одна людина може подавати необмежену кількість відеоробіт. До того ж, брати участь можуть мешканці з усієї України.

«Відеоролики мають відображати туристичний потенціал Києва, показувати його цікаві локації, визначні об’єкти архітектури, надихати туристів відвідати місто, передати атмосферу та дух столиці в цю передсвяткову метушливу пору», – зазначила начальниця Управління туризму та промоцій КМДА Марина Радова.

Вимоги до відеоролика:

  • формат MP4 або AVI;
  • мінімальний розмір 1080 на 720;
  • хронометраж – до 15 секунд;
  • мова – українська або англійська.

Для того, щоб узяти участь, потрібно надіслати авторський відеоролик на електронну пошту до 25 грудня включно: [email protected].

Переможця визначатимуть за допомогою голосування, що відбуватиметься до 28 грудня.

Найкращий відеоролик буде опублікований на офіційному туристичному YouTube-каналі Києва та поширений на офіційних туристичних сторінках Києва із обов’язковим зазначенням авторства. Крім цього, переможець отримає пам’ятні призи.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]