Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Управління туризму відновлює безкоштовні пішохідні екскурсії Києвом у вихідні

14 червня 2021 року, 17:14

У Києві відновлюють безкоштовні пішохідні екскурсії Free Walking Tours, які покликані зробити місто більш привабливим для туристів. Про це повідомили в Управлінні туризму та промоцій КМДА.

«Free Walking Tours – це проєкт, який має на меті зацікавити мешканців і гостей столиці історією та визначними місцями Києва, спонукати їх більш активно досліджувати місто. Ми раді продовжити традицію таких безкоштовних екскурсій, розпочату у 2020 році, та щасливі, що такі екскурсії є дуже популярними», – зазначила начальниця Управління туризму та промоцій КМДА Марина Радова.

Маршрут екскурсії проходить основними туристичними місцями столиці: від вул. Хрещатик до історичного серця міста – Андріївського узвозу. Завдяки цьому, він цікавий як іноземному туристу, так і людині, яка прожила у столиці все життя.

Під час прогулянки учасникам, до прикладу, розповідають про походження назв вулиць Хрещатик та Прорізна, про легенду появи гімну Києва та багато інших таємниць старого міста.

Екскурсії проводяться о 10:00 щосуботи – українською мовою, щонеділі – англійською мовою.

Місце зустрічі – вул. Хрещатик, 36, біля будівлі Київської міської державної адміністрації (літери KYIV). Тривалість екскурсії – 1,5 години.

Для участі в екскурсії необхідно зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/WmJ8MpxPEWRVDj5SA. Форма закривається, коли на екскурсію реєструється 20 людей, відповідно до чинних карантинних обмежень.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]