Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Управління Верховного комісара ООН у справах біженців передало Києву гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб

22 грудня 2022 року, 16:17

Управління Верховного комісара ООН у справах біженців передало Києву гуманітарну допомогу, яка буде спрямована на підтримку вимушених переселенців та малозабезпечених осіб. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Мова йде про засоби, які допоможуть зігрітися у випадку тривалої відсутності електроенергії. Це спальні мішки, ковдри, подушки, матраци, постільна білизна. Також гігієнічні набори, термоси та буржуйки для установ, де є потреба і можливість їх встановлення. Все це буде передано на наші соціальні заклади та територіальні центри соціального обслуговування населення. Допомога буде спрямована на підтримку внутрішньо переміщених осіб, які перебувають в Києві, зокрема і осіб з інвалідністю та осіб похилого віку, які проживають у наших соціальних закладах», – зазначила Марина Хонда.

Нагадаємо, що з 24 лютого, в Києві зареєстровано більше 200 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Із них понад 35 тисяч – діти. Усього ж із 2014 року в Києві зареєстровано понад 350 тисяч вимушених переселенців.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]