Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Упродовж 23 грудня прогнозують мокрий сніг: «Київавтодор» готовий до погіршення погодних умов

22 грудня 2020 року, 20:16

Метеорологи прогнозують погіршення у столиці погодних умов із 23 грудня. Опади можливі впродовж найближчих трьох днів. Зокрема, завтра з ранку до вечора можливий мокрий сніг, найінтенсивніші опади очікують удень. Як наголошує КК «Київавтодор», підприємство готове до такого погіршення погодних умов.

У середу під час опадів температура коливатиметься від -3°C до +1°С. А 24 і 25 грудня – температурні коливання від -1°С до +5°С. Щоб не допустити ожеледиці, дорожники оброблятимуть дороги і тротуари посипальними матеріалами.

Нагадаємо, що з листопада в кожному районі столиці триває цілодобове чергування дорожників і спецтехніки на випадок різкого погіршення погодних умов. Для ліквідації наслідків негоди «Київавтодор» має 544 одиниці спеціальної техніки.

Підприємство закликає водіїв бути обачними на дорогах: дотримуватися швидкісного режиму і безпечної дистанції, а при наближенні до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ – знижувати швидкість до мінімуму.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]