Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Усі інтернатні установи Києва мають укриття та забезпечені необхідними речами на випадок тривалого часу автономного функціонування

20 жовтня 2022 року, 16:09

Усі інтернатні установи міста повністю забезпечені усім необхідним для тривалого автономного існування та мають укриття для перебування вихованців закладів під час повітряної тривоги. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Через часті обстріли міста велику увагу ми звертаємо на безпеку підопічних наших інтернатних установ. На сьогодні всі вони забезпечені продуктами харчування, водою, медичними засобами та засобами дезінфекції на тривалий час. Також усі заклади мають у своєму розпорядженні укриття, де вихованці та персонал можуть перебувати під час повітряної тривоги. В усіх інтернатах є альтернативні засоби освітлення», – зазначила Марина Хонда.

Вона додала, що на сьогодні в місті функціонує 8 інтернатних установ. З них чотири психоневрологічних інтернати для дорослих, два для дітей і два людей літнього віку. У них перебуває близько 2500 підопічних. Серед них і внутрішньо переміщені особи, які були евакуйовані з регіонів, де тривають бойові дії.

Також заступниця голови КМДА зауважила, що загалом у місті працює близько 40 установ соціальної сфери. Вони забезпечені усім необхідним та готові до будь-якого розвитку подій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]