Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Усі структурні підрозділи КМДА та інших відомств готові до проведення фіналу Ліги Чемпіонів – Дмитро Давтян

23 травня 2018 року, 16:09

Залучені структури готові зустрічати та організовувати проведення фіналу Ліги Чемпіонів. Про це йшлося під час засідання транспортного штабу за участі заступника голови КМДА Дмитра Давтяна та керівників підрозділів відповідальних структур.

«Представники усіх задіяних структур підтверджують: Київ готовий на належному рівні зустріти та провести наймасштабнішу футбольну подію. Впевнений, і місцевим, і зарубіжним уболівальникам буде комфортно у столиці, а видовищність матчів надовго залишиться у нашій пам’яті», – зазначив Дмитро Давтян.

Він відзвітував, що усі структурні підрозділи міськдержадміністрації, а також інші структури – Центр дорожнього сервісу, патрульна і дорожня поліція тощо – готові до фіналу Ліги Чемпіонів.

«Сьогодні переконався – кожен справді зробив усе для того, щоб рівень організації та проведення цього заходу був високим. Київ – європейська столиця, минулого року тут проходило Євробачення, а європейські гості вже знають, що ми здатні забезпечити найвищий рівень комфорту для киян і гостей міста. Це важливо не лише для створення та підтримки репутації Києва як гостинного і безпечного міста. Це важливо для кожного мешканця столиці, тому що свідчить про загальний рівень розвитку міста», – переконаний Дмитро Давтян.

Засідання транспортного штабу в рамках проведення у Києві фінальних матчів Ліги Чемпіонів УЄФА

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]