Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Увага! 1 грудня з 06:00 буде тимчасово обмежено рух транспортних засобів у центрі Києва

30 листопада 2016 року, 19:03

1 грудня 2016 року з 06:00 ранку рух автотранспорту центральними вулицями столиці буде обмежено відповідно до листа Головного управління Національної поліції у м. Києві від 28 листопада 2016 року № 6559/125/01/19-2016. У зв’язку з цим будуть внесені зміни у роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування – підписане відповідне розпорядження КМДА.

Зокрема, тимчасово буде обмежено рух транспортних засобів на вул. Хрещатик (на відрізку від вул. Богдана Хмельницького до будинку № 3 на вул. Хрещатик), вул. Михайлівській (на відрізку від вул. Хрещатик до перетину з вул. Костьольною), вул. Архітектора Городецького, Ольгинській та вул. Інститутській (відрізок від алеї Героїв Небесної сотні до перехрестя вул. Інститутської із вул. Шовковичною).

Департаментом транспортної інфраструктури КМДА будуть внесені відповідні зміни у роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування, шлях слідування яких проходить вулицями, на яких діятимуть обмеження.

Просимо киян та гостей столиці з розумінням поставитися до ситуації та враховувати дану інформацію під час планування маршрутів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]