Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Увага! 21-24 квітня рух усіх видів транспорту на вул. Труханівській і частині вул. Хрещатик буде заборонено

20 квітня 2017 року, 12:54

Нагадаємо, що в зв’язку з проведенням у Києві Національних спортивних змагань «Ігри нескорених» буде заборонено рух усіх видів транспорту в місцях проведення заходів на вул. Труханівській із 00:00 до 17:00 22 квітня та на вул. Хрещатик (від вул. Б. Хмельницького до Майдану Незалежності) з 12:00 21 квітня до 06:00 24 квітня. Відповідне розпорядження КМДА № 466 підписав Київський міський голова Віталій Кличко.

Департаменту транспортної інфраструктури доручено в установленому порядку розробити тимчасову схему організації дорожнього руху на період проведення заходів, а також внести зміни у роботу наземного пасажирського транспорту, про що буде повідомлено додатково.

Окрім того, комунальному підприємству «Київтранспарксервіс» доручено в разі необхідності призупинити паркування та стоянку на зазначених вулицях на час проведення заходів.

Зазначимо, що спортивну частину заходу заплановано провести з 00:00 до 17:00 22 квітня на вул. Труханівській, урочиста частина заходу – концерту Національних змагань «Ігри нескорених» відбудеться з 00:00 до 22:00 23 квітня на вул. Хрещатик.

Захід відбудеться за ініціативи ГО «Ігри Інквітус Україна».

Організатор: ПАТ «Міжнародний Медіа Центр «СТБ».

 

Довідково.

«Ігри Нескорених» («Invictus Games») – це міжнародні спортивні змагання для військовослужбовців і ветеранів із обмеженими фізичними можливостями, отриманими під час виконання службових обов’язків. Участь у змаганнях беруть команди від країн-членів НАТО, а також стратегічних партнерів Альянсу. Вперше зазначені змагання відбулися в 2014 році в Лондоні (Велика Британія).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]