Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Увага! Через активний циклон у Києві очікуються складні погодні умови: сильний сніг, пориви вітру, ожеледиця

14 березня 2018 року, 15:39

Унаслідок впливу активного циклону 17 березня в столиці очікуються складні погодні умови: вночі сильний сніг, вдень помірний сніг (утворення снігового покриву 8-15 см), пориви північно-східного вітру 15-18 м/с, хуртовина, на дорогах ожеледиця, зниження температури вночі та вдень до 3-8° морозу.

За прогнозом Українського гідрометцентру, такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, що становитиме 2-й (жовтий) рівень загрози для автотранспорту, ускладнення роботи електричних мереж, комунального господарства.

Напередодні, 16 березня, буде хмарно з проясненнями, вдень невеликий мокрий сніг, температура вночі 3-5° морозу, вдень 0-2° морозу, вітер східний, 7-10 м/с.

18 березня, за прогнозом синоптиків, очікується сніг, температура вночі 9-11°, вдень 6-8° морозу. 19 березня – без опадів, температура вночі 11-13°, вдень 3-5° морозу.

Столична влада звертається до водіїв із проханням не паркувати під час ускладнення погодних умов автомобілі на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях. Автівки, які заважатимуть розчищати дороги від снігу, будуть евакуйовані.

Міська влада також закликає водіїв не користуватись особистим авто під час снігопаду і, за можливості, надавати перевагу громадському транспорту.

Із метою попередження травматизму та уникнення аварійних ситуацій, Управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА закликає киян бути обережними, пересуваючись містом під час ожеледиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]