Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Увечері 5 червня обмежать рух на Володимирській вулиці та Володимирському узвозі у зв’язку із гранд-концертом «Зірки світової опери»

03 червня 2021 року, 14:44

5 червня о 19:30 на Софійській площі відбудеться open-air гранд-концерт «Зірки світової опери» за участі всесвітньо відомих оперних співаків Оксани Дикої, Валентини Плужнікової, Євгена Орлова, Віталія Білого, Олексія Пальчикова в супроводі симфонічного оркестру та хору Київського муніципального театру опери та балету. Проект підтримано розпорядженням КМДА № 1215.

На час проведення заходу передбачено обмеження транспортного руху вздовж Володимирського проїзду (від перехрестя з вулицею Володимирською до перехрестя з вулицею Малою Житомирською), а також на вулиці Володимирській (від перехрестя з вулицею Рейтарською до перехрестя з вулицею Великою Житомирською).

Також можливі зміни руху громадського наземного транспорту, про що буде повідомлено додатково.

Ініціатор проєкту та його художній керівник – Анатолій Солов’яненко. Концерт відбудеться за підтримки Департаменту культури КМДА та Національної Спілки театральних діячів України. Звучатиме музика: Пуччині, Доніцетті, Россіні, Бізе, Гуно, Верді, Сен-Санса, Лисенка.

Вхід вільний. Необхідно дотримуватися маскового режиму та пройти температурний скринінг.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]