Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Увечері можливе обмеження на вхід до станцій метро «Палац спорту», «Олімпійська» та «Площа Льва Толстого» у зв’язку із футбольним матчем

25 лютого 2021 року, 11:19

Сьогодні, 25 лютого, у зв’язку із проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу можливі деякі зміни в роботі столичної підземки. Про це попереджає КП «Київський метрополітен».

Гра між командами «Шахтар» (Донецьк) та «Маккабі Тель-Авів» (Ізраїль) розпочнеться о 19:55. Перед початком гри можливе обмеження (не закриття) на вхід для пасажирів станції метро «Олімпійська». Після закінчення матчу можливе обмеження на вхід станцій «Палац спорту», «Олімпійська» та «Площа Льва Толстого».

Механізм застосовується з міркувань безпеки для уникнення масового скупчення пасажирів на платформах станцій. «Київський метрополітен» перепрошує за можливі незручності.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]