Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

В апараті КМДА спростували інформацію про обшуки, поширену сьогодні прокуратурою столиці

23 лютого 2022 року, 12:04

Керівник апарату Київської міської державної адміністрації Дмитро Загуменний спростував інформацію про обшуки у приміщенні апарату, про які сьогодні повідомила Київська міська прокуратура.

«Інформація, поширена прокуратурою, не відповідає дійсності. Жодних обшуків за фактом зловживання службовим становищем в апараті КМДА не проводили. Жодні документи не вилучали. Також хочу підкреслити, що загалом питання припинення права користування земельною ділянкою, про яке йдеться в повідомленні міської прокуратури, перебуває поза межами компетенції апарату КМДА. Тому ми вбачаємо в таких повідомленнях прокуратури подальший тиск і спроби дискредитації міської влади», –  підкреслив керівник апарату КМДА.

Зазначимо, раніше сьогодні Київська міська прокуратура поширила інформацію, що спільно з Нацполіцією нібито провела обшуки в апараті КМДА та вилучила документи. Як ідеться в повідомленні правоохоронців, слідчі дії нібито  здійснені в рамках кримінального провадження за фактом зловживання службовим становищем службовими особами КМДА та стосуються припинення права постійного користування земельною ділянкою площею 0,19 га у центральній частині міста Благодійним Фондом сприяння розвитку гуманітарних та економічних наук «Міжнародний діловий центр».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]