Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

В Оболонському районі почали ремонт нового приміщення Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями

24 травня 2021 року, 16:32

В Оболонському районі розпочалися ремонтні роботи в новому приміщенні Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями. Новий заклад з’явиться на вул. Вишгородській, 54. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«В Оболонському районі проживають понад 1200 дітей з інвалідністю. Центр на вул. Йорданській не покриває всю наявну потребу. Саме тому ми вирішили розширити заклад і вже почали ремонтні роботи в новому приміщенні. Зараз там триває демонтаж, а найближчим часом розпочнуть і фасадні роботи. Послуги реабілітації діти з інвалідністю зможуть отримувати тут вже восени. У той же час, Центр на Йорданській продовжуватиме свою роботу», – зазначила Марина Хонда.

Вона також додала, що розширення Центру дасть можливість збільшити пропускну спроможність закладу втричі і, фактично, закриє потребу Оболонського району.

Центр наразі надає психологічні, соціально-педагогічні, соціально-медичні, юридичні, інформаційні послуги, які необхідні дітям та молоді з інвалідністю. Крім того, у закладі буде надаватися послуга денного догляду.

Заклад спрямований на роботу з особами:

  • із розладами аутичного спектру, різних діагнозів;
  • із комплексними порушеннями, органічними порушеннями тощо;
  • із порушеннями розумового розвитку, синдромом Дауна;
  • із затримкою психічного розвитку, мовленнєвого розвитку великого спектру діагнозів, гіперактивністю тощо.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]