Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

В Оболонському районі проведуть планове профілактичне промивання мереж

12 червня 2018 року, 14:07

Згідно із щорічним графіком, в Оболонському районі проведуть планове профілактичне промивання мереж. Про це повідомили у ПрАТ «АК «Київводоканал».

У зону робіт потраплять мережі на вул. Йорданській, вул. Архипенка, вул. Приозерній, вул. Малиновського, просп. Оболонському, 1-36, вул. Героїв Сталінграда (від Московського мосту до вул. Прирічної), вул. Прирічній, вул. Тимошенка.

Профілактичне промивання буде проводитися у ніч із 14 на 15 червня, а саме: із 23:00 до 03:00.

Попередньо здійснюється чищення та миття резервуару чистої води № 2 на насосній водопровідній станції «Оболонь-1».

Профілактика проводитиметься уночі, щоб не створювати незручності мешканцям. Упродовж часу виконання робіт «Київводоканал» не рекомендує користуватися водою з крану для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб. Після завершення профілактичних заходів перед застосуванням воду з крану потрібно спустити: якщо візуально вода прозора та не має стороннього запаху, користуватися нею цілком безпечно.

«Київводоканал» звертає увагу, промивання – це обов’язкова профілактика, необхідна для того, щоб вода, у тому числі у резервуарах, не застоювалась та не погіршувалась її якість. Крім того, під час таких заходів труби очищаються від можливого осаду.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]