Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

В одній із квартир у будинку на Позняках, де влітку стався вибух, рятувальники виявили вогнепальну зброю та боєприпаси (оновлено)

15 жовтня 2020 року, 17:04

В одній із квартир будинку на вулиці Соломії Крушельницької, 1/5 рятувальники знайшли вогнепальну зброю, боєприпаси та ймовірно вибухонебезпечні рідини. Про це повідомили у Департаменті муніципальної безпеки КМДА.

Учора, 14 жовтня, приблизно о 14:00, під час проведення робіт із повернення речей мешканців будинку на Соломії Крушельницької, 1/5, в одній із квартир знайдено, за попередньою інформацію, нелегальну вогнепальну зброю. Зокрема, із квартири вилучено пістолети, рушниці, боєприпаси та ємкості, попередньо, із вибухонебезпечною речовиною.

Проводиться досудове розслідування за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України. Вилучену зброю, боєприпаси та ємкості передано до поліції для проведення слідчих дій.

Нагадаємо, 13 жовтня рятувальники комунальної аварійно-рятувальної служби «Київська служба порятунку» розпочали пошук та повернення особистих речей мешканцям будинку на вулиці Соломії Крушельницької, 1/5, пошкодженого внаслідок вибуху у червні.

Дізнавайтеся першими про головні новини столиці - підписуйтеся на офіційний Telegram-канал КМДА: https://t.me/KyivCityOfficial. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]