Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: 100 обдарованих дітей столиці отримуватимуть стипендію Київської міської ради

23 вересня 2021 року, 13:25

У Києві визначили список претендентів на отримання персональної стипендії Київської міської ради в галузі освіти для обдарованих дітей. Таке рішення прийняли сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради. За нього проголосували 86 депутатів.

За словами заступника голови КМДА, депутата Київради Валентина Мондриївського, завдяки прийняттю цього рішення, обдарованим і талановитим школярам виплачуватимуть щомісячну персональну стипендію в розмірі однієї тисячі гривень.

«Серед стипендіатів – діти, які мають високі досягнення в навчанні, є переможцями та призерами міжнародних, всеукраїнських та міських предметних олімпіад, конкурсів, інтелектуальних турнірів тощо. Наші діти – наше майбутнє, тому ми й далі сприятимемо розвитку освітньої галузі та всіляко підтримуватимемо талановиту молодь міста», – зазначив Валентин Мондриївський.

Він додав, що стипендії Київської міської ради щороку традиційно призначають із 2012 року. Раніше стипендія становила 300 гривень, проте з часом її розмір зріс до 1000 гривень.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]