Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: Директори столичних шкіл мають посилити контроль за дотриманням рівня вакцинації у своїх колективах

04 жовтня 2021 року, 18:23

Директори столичних шкіл мають посилити контроль за дотриманням рівня вакцинації у своїх колективах. Про це заявив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Наразі Київ – лідер із вакцинації працівників освітньої галузі. Проте група контролю за дотриманням протиепідемічних заходів виявила, що в одній зі столичних шкіл заявлений рівень вакцинації працівників закладу освіти не відповідав реальному», – розповів Валентин Мондриївський.

За його словами, йдеться про середню загальноосвітню школу № 13 ім. І. Хитриченка, у якій із тих чи інших причин працівники закладу не змогли пред’явити підтвердження вакцинації.

«У разі, якщо до 5 жовтня ситуацію не виправлять, а директор школи не пред’явить підтвердження вакцинації у 80% працівників школи, ми вимушені будемо перевести учнів на дистанційну роботу. За партами залишаться тільки учні 1-4 класів відповідно до рішення центральної влади», – підкреслив Валентин Мондриївський.

Він додав, що наразі найголовніше завдання директорів усіх столичних шкіл та дитячих садочків – убезпечити свої колективи від захворювання на Covid-19. У разі ж невиконання цих вимог, заклади освіти будуть змушені працювати із певними обмеженнями. А за подання недостовірної інформації директори нестимуть особисту відповідальність.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]