Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: До перших класів уже зараховано 25 тисяч дітей

08 червня 2022 року, 13:34

Прийом до перших класів продовжується, і 25 тисяч дітей уже зараховано до столичних шкіл. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Більше 80 відсотків місць у перших класах уже зайнято. Першочергово ми приймали дітей пільгових категорій і тих, хто прописаний у межах обслуговування школи. З 2 червня розпочато прийом документів на вільні місця. Цьогоріч ми максимально спростили умови зарахування до шкіл: дозволили подачу документів в електронному вигляді, поштою або їхні скан-копії через довірену особу. Також ми подовжили і сам процес зарахування до 23 серпня. У той же час нагадуємо, що оригінал медичної довідки потрібно подати до фінальної дати зарахування», – наголосив Валентин Мондриївський.

Він нагадав, що столичні школи готуються до початку нового навчального року в режимі офлайн.

Також із 1 червня відновили свою роботу дитячі садочки.

«У столиці відновлює роботу бізнес, і тому нам необхідно повноцінно запустити всю інфраструктуру, зокрема дитячі садочки. З першого червня ми почали відкривати опорні дошкільні заклади у всіх районах міста, задовольняючи повністю потреби місцевих мешканців. На сьогодні до садочків пішли поки що майже 400 діточок зі 100 тисяч, які були оформлені в столичних ДНЗ до початку введення воєнного стану. Але поступово кількість працюючих садочків зростатиме», – повідомив Валентин Мондриївський.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]