Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: Гімназію «Східних мов» у столиці відновлять у найкоротший термін

14 лютого 2022 року, 12:30

Гімназія «Східних мов», яка постраждала внаслідок пожежі цими вихідними, буде відбудована у найкоротший термін. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Будівля, де знаходиться гімназія «Східних мов», одна з найстаріших шкіл міста і її реконструкція мала відбутись вже найближчим часом. Вже зараз триває робота над технічним завданням для майбутнього проєкту. Виходячи зі спеціалізації гімназії, ми маємо побудувати найсучасніший заклад освіти, у якому будуть використані передові технології. І це принципова позиція мера столиці Віталія Кличка, який дав завдання активізувати роботи по гімназії «Східних мов», – заявив Валентин Мондриївський.

Також заступник голови КМДА зазначив, що цей тиждень учні гімназії проведуть у дистанційному режимі, а вже наступного – школярі будуть розмішені на навчання в сусідніх школах.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]