Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: «Місто демонтує будівельний кран на Андріївському узвозі»

24 листопада 2018 року, 10:22

Вранці суботи міські служби у співпраці зі столичною поліцією почали прибирати незаконно розміщений будівельний кран на місці скандальної забудови на Андріївському узвозі, 14-16. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Інтереси міста будуть захищені! Кран на Андріївському демонтують. Місто робило все, щоб забудовник дотримувався норм забудови в історичному центрі. Раніше мер столиці Віталій Кличко звернувся з вимогою до забудовника зупинити всі роботи по зведенню скандальної будівлі на Андріївському узвозі 14-16 до повного узгодження проекту з Містобудівною радою та громадськістю. Відбулося це під час зустрічі з громадськістю, профільними службами КМДА і представником забудовника. Попри це будівництво не припинилося. Сьогодні зранку розпочався демонтаж незаконно розміщеного будівельного крану, аби звільнити проїжджу частину. У «охоронців» будівництва столична поліція вилучила 7 одиниць травматичної зброї і затримала молодиків», – зазначив заступник голови КМДА.

Він також наголосив, що вимоги міста залишаються незмінними.

«Якщо забудовник не зробить макет будівлі за скорегованим проектом і не представить його разом з усіма дозвільними документами, що засвідчують законність будівництва, Містобудівній раді столиці, місто винесе на сесію Київради питання про розірвання договору оренди земельної ділянки. Андріївський узвіз – це візитівка столиці. І нахабно зводити «монстрів» в історичному центрі місто не дозволить. Давайте поважати і любити наше місто!» – підкреслив Валентин Мондриївський.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]