Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: На Подолі відсвяткують День народження Андріївського узвозу

10 вересня 2021 року, 15:04

11 та 12 вересня на Подолі відбудеться Фестиваль вуличних мистецтв до Дня народження Андріївського узвозу. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Улюблене місце киян та гостей столиці на два дні перетвориться на креативну платформу. Тут поєднають циркове, театральне, музичне, візуальне та кіномистецтво. Цьогоріч у фестивалі братимуть участь відомі мистецькі колективи з різних куточків України. Також приєднаються й соло-артисти з ексклюзивною програмою до Дня народження Андріївського узвозу», – розповів Валентин Мондриївський.

Як зазначили організатори заходу, під час фестивалю діятимуть кілька розважальних зон: музична та дитяча, з парадом масок від Марини Лап, сольних творчих виступів тощо.

«Уже четвертий рік поспіль ми проводимо фестиваль вуличного мистецтва та перетворюємо Андріївський узвіз у дивовижний і казковий театр просто неба. У цьому році вперше до нас доєдналися міжнародні партнери – Міжнародний жіночий клуб Києва IWCK. Тому наші гості зможуть ознайомитися з культурою та мистецтвом інших країн», – підкреслили організатори.

Захід відбудеться за підтримки Департаменту культури КМДА. Свято триватиме два дні: 11 та 12 вересня з 13:00 до 22:00. Вхід, як завжди, вільний.

Детальніша програма – на сторінці заходу у Facebook та на сайті за посиланням: http://andriyivskiyuzviz.kiev.ua.

Акредитація представників ЗМІ та детальніша інформація за телефоном: 067-500-73-86.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]