Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: Осінні канікули для столичних школярів розпочнуться з 25 жовтня

13 жовтня 2021 року, 15:35

Діти в усіх столичних школах підуть на осінні канікули за графіком – з 25 жовтня. Причин для дострокового початку канікул немає. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Причин для дострокового початку осінніх канікул немає. Наразі в школах Києва на Covid-19 хворіє трохи більше ніж 800 учнів, а це менше ніж 0,3% від загальної кількості столичних школярів. Крім того, у всіх закладах освіти вже вакциновано понад 86% працівників, що є однією з основних умов очної роботи. Враховуючи темпи вакцинації, вже до кінця жовтня ми вакцинуємо практично 100% співробітників», – заявив Валентин Мондриївський.

Він також зазначив, що станом на сьогодні майже в усіх закладах освіти увімкнули опалення, а за вихідні до опалення підключать всі заклади освіти, яких у місті понад 900. Таким чином, в місті створені всі умови для безпечного продовження освітнього процесу.

Валентин Мондриївський додав, що такий крок – це в першу чергу, турбота про організацію якісного освітнього процесу для школярів та підтримка тих родин, де у батьків немає можливості залишати дітей вдома через необхідність ходити на роботу.

Нагадаємо, що, відповідно до рішення Кабміну, освітній процес не має зупинятися навіть у тих регіонах, які потрапили до червоної зони, але за умови 100 відсоткової вакцинації працівників закладу освіти.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]