Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: Понад 30 тисяч рекламоносіїв та вивісок вимикають представники бізнесу в часи пікового навантаження електромереж

03 листопада 2022 року, 14:25

Столичний бізнес допомагає розвантажити електричні мережі, вимикаючи рекламні носії та вивіски після 17:00 щоденно. Понад 30 тисяч рекламних конструкцій та вивісок переведено в режим роботи до 17:00 або повністю відключено від електроспоживання. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Унаслідок масованих ракетних ударів по критичній інфраструктурі країни ситуація з електропостачанням залишається складною, і країна живе в режимі економії. У Києві ситуацію вдається стабілізувати, розвантаживши мережі. Це відбувається, в тому числі, і завдяки відповідальному бізнесу, який добровільно вимикає рекламні носії: екрани, наземні рекламні конструкції та вивіски. Таких відповідальних підприємців у столиці тисячі. У той же час у місті оперативно демонтовано понад 400 незаконних конструкцій, які, до того ж, ще й не дотримувались режиму економії. Ми разом маємо зробити все можливе для того, щоб врятувати енергосистему країни та відновити її. Досягти цього можна, тільки координуючи наші зусилля», – заявив Валентин Мондриївський.

Він також додав, що роз’яснювальна робота з бізнесом не припиняється, і підприємці майже одностайно позитивно реагують на потреби міста, розуміючи, що на сьогодні це єдиний вихід підтримати всю систему в робочому стані.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]