Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: Пробне ЗНО-2021 в столиці перенесене на 24 квітня

06 квітня 2021 року, 11:56

Пробне ЗНО-2021 для майбутніх абітурієнтів перенесене на 24 квітня. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Зважаючи на карантинні обмеження, Українським центром оцінювання якості освіти прийнято рішення про перенесення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в місті Києві з 10 на 24 квітня. Усі, хто зареєструвався на тестування, сьогодні отримали відповідні повідомлення на особистих інформаційних сторінках на сайті Центру», – розповів Валентин Мондриївський.

Він нагадав, що цьогоріч одинадцятикласники змогли обрати для проходження пробного тестування лише один предмет. Зошити з усіх інших навчальних предметів ЗНО-2021 будуть доступні на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, для самостійної перевірки своїх знань.

«Рішення щодо перенесення пробного тестування вимушене. В УЦОЯО його аргументували посиленням карантинних заходів та, зокрема, припиненням руху громадського транспорту. Через це можливі запізнення або ж взагалі неявка як учасників тестування, так і педагогів», – зазначив Валентин Мондриївський.

За його словами, позиція Центру досить зрозуміла, адже в місті, окрім дотримання всіх карантинних заходів, мають забезпечити й рівні умови проведення пробного ЗНО. А поки громадський транспорт працюватиме за спецперепустками, цього досягти не вдасться.

Довідково.

Контакти Київського регіонального центру оцінювання якості освіти: вул. Міста Шалетт, 1-А, м. Київ, 02192; (044) 361–42–17, (044) 360–70–04,  [email protected].

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]