Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: Розпочалась реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання 2022 року

02 лютого 2022 року, 16:58

Для учнів одинадцятих класів розпочалась реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання 2022 року з 13 навчальних предметів. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Уже стартувала реєстрація на основну сесію, де кожен одинадцятикласник зможе перевірити свої знання із п’яти основних та восьми додаткових предметів. Власне тестування розпочнуться 23 травня та продовжаться до 17 червня. Інформацію про результати буде опубліковано на особистих інформаційних сторінках на спеціальному сервісі Регіонального центру оцінювання якості освіти Києва до 30 червня 2022 року», – розповів Валентин Мондриївський.

Він зазначив, що зареєструватися випускники можуть на сайті Регіонального центру оцінювання якості освіти Києва – https://kyivtest.org.ua/.

«Зовнішнє незалежне оцінювання розпочнеться з тестування із фізики та завершиться тестом із біології. Для кращої підготовки до іспиту, учасники зможуть завантажити робочі зошити ЗНО минулих років із усіх навчальних предметів та перевірити свої знання вдома», – додав Валентин Мондриївський.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]