Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський розповів, скільки навчальних закладів столиці закриті на карантин

12 листопада 2020 року, 17:05

У Києві на карантин закриті 7 шкіл та 9 садочків. Про це повідомив в. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський.

«На сьогодні в місті закриті на карантин 7 шкіл – через випадки захворювання серед вчителів. По одній школі в Подільському, Оболонському та Святошинському районах та по дві школи в Голосіївському та Деснянському. Збільшилась і кількість класів, що відправили на самоізоляцію через хворобу учнів», – сказав Валентин Мондриївський.

За його словами, сьогодні на дистанційному навчанні загалом перебувають 628 класів у 197-ми школах. Усього хворих на коронавірус школярів у Києві – 809. Також хворіють 656 педагогів.

«У дитячих садочках теж спостерігається зростання захворюваності. Через виявлені випадки вірусу тимчасово закриті 137 груп у 103-ох садках», – зазначив Валентин Мондриївський. 

Дев’ять садочків зачинені на карантин. Наповненість дітей у дитсадках столиці – понад 53 відсотки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]