Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: Столиця отримала додаткові 38,6 млн грн на засоби індивідуального захисту для шкіл

13 листопада 2020 року, 13:27

Держава виділила додаткові 38,6 млн грн для столиці на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти. Про це повідомив в. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Київ спрямує виділені кошти на забезпечення учнів загальноосвітніх навчальних закладів засобами індивідуального захисту. У першу чергу, ми маємо так організувати навчальний процес, щоб він був безпечним і для дітей, і для викладачів, і для персоналу», – розповів Валентин Мондриївський.

За його словами, кошти перерозподілять по районним в місті Києві державним адміністраціям, де вони будуть використані на закупівлю засобів для дезінфекції та індивідуального захисту.

«Дуже прошу усіх, пам’ятайте, що наш найдієвіший захист – свідоме ставлення до небезпеки вірусу. Тому дуже важливо дотримуватися протиепідемічних заходів та подавати відповідний приклад дітям», – наголосив Валентин Мондриївський.

Він додав, що міський голова Віталій Кличко неодноразово наголошував на необхідності забезпечення шкіл усіма необхідними засобами безпеки. Тому місто на ці потреби виділило понад 30 мільйонів гривень зі спеціального фонду.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]