Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: Триває останній день реєстрації проєктів на отримання грантів Київського міського голови в галузі освіти

20 вересня 2021 року, 13:42

Триває останній день реєстрації проєктів на отримання грантів Київського міського голови в галузі освіти – 2021. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Він підкреслив, що встигнути подати заявку на сайті можна до кінця доби. Для цього треба заповнити відповідну форму за посиланням: https://kyivosvita.com/grant.

«Завдяки відкритому конкурсу столичні заклади освіти можуть отримати по 200 тисяч гривень для реалізації своїх ідей! При обранні найкращого проєкту найбільшу увагу звертатимуть саме на інноваційність підходів колективів», – розповів Валентин Мондриївський.

За його словами, цьогоріч учасники можуть запропонувати проєкти за такими напрямами:

  • «Заклад з ідеєю» (спрямування «Інновації та інфраструктура» та «Дослідження й наука»);
  • «Новий освітній простір» (спрямування: «Сучасне інклюзивне освітнє середовище», «Цифровий освітній простір»).

«Кожен заклад освіти столиці – унікальний механізм. І наше завдання з командою мера Віталія Кличка – забезпечувати якісний пропорційний розвиток кожного садочка, школи, закладу позашкілля, професійно-технічної та вищої освіти», – додав Валентин Мондриївський.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]