Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: У Подільському районі стартував унікальний проєкт для реабілітації дітей із інвалідністю через заняття спортом

11 травня 2021 року, 16:12

У Подільському районі стартував унікальний проєкт «Так, я можу!», спрямований на реабілітацію дітей із інвалідністю віком від 6 до 18 років через заняття спортом. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Як розповів Валентин Мондриївський, головна мета проєкту – поліпшення психоемоційного та фізичного стану дітей із інвалідністю завдяки залученню їх до фізичних активностей.

«Інклюзивні тренування з обраного напряму відбуватимуться раз на тиждень у спортивному комплексі «Арена», та будуть доступні для всіх охочих дітей із інвалідністю», – зазначив Валентин Мондриївський.

Проєкт створено за ініціативи Благодійного Фонду Parimatch Foundation Ukraine за підтримки київської міської влади та Подільського районного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Як розповів т.в.о. директора Подільського районного у м. Києві центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Роман Марченко, вже відбулися перші пробні тренування для майже 50 нових вихованців центру.

«Діти вивчили перші ази з футболу, флорболу, настільного тенісу та бадмінтону, а трохи згодом запрацюють групи з баскетболу, волейболу та йоги. Записатися на тренування можливо щосуботи та щонеділі у спортивному комплексі «Арена» Подільського району, участь дітей безкоштовна», – підкреслив Роман Марченко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]