Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: Весняні канікули в Києві розпочнуться вже з цього четверга – як працюватимуть навчальні заклади

17 березня 2021 року, 14:24

Із 18 березня учні 5–11 класів підуть на весняні канікули, а заклади професійної (професійно-технічної) освіти та школи, що працюють не за семестровою системою, проводитимуть навчання дистанційно. Садочки та початкова школа поки працюватимуть у звичному режимі. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Враховуючи складну епідеміологічну ситуацію в місті, ми вимушені відправити старших школярів на весняні канікули вже з цього четверга. Молодша школа піде відпочивати, як і планувалось – із 22 березня. Як школярі навчатимуться далі та коли повернуться за парти, повідомимо пізніше. Наразі найважливішим залишається здоров’я наших дітей», – зазначив Валентин Мондриївський.

За його словами, заклади позашкілля столиці (гуртки) під час канікул продовжать свою роботу в дистанційному форматі. Водночас дитячо-юнацькі спортивні школи (ДЮСШ) буде дозволено відвідувати винятково за умов дотримання всіх протиепідемічних вимог.

«В усіх закладах освіти Києва, що продовжать працювати у звичному режимі, мають посилити дезінфекційні та протиепідемічні заходи. Окрім того, у приміщеннях гуртожитків закладів професійної, фахової передвищої та вищої освіти мають посилити санітарно-дезінфекційний режим», – сказав Валентин Мондриївський.

Він нагадав, що мер столиці Віталій Кличко на терміновому прес-брифінгу наголосив, що ситуація в стаціонарах медзакладів столиці дійсно складна. Медики Києва ще не стикалися з такою великою кількість тяжких хворих від початку пандемії, тому радять максимально берегтися та дотримуватись усіх протиепідемічних заходів.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]