Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: Юні столичні стартапери презентують свої проєкти на фестивалі «Class ідея – 2021»

17 лютого 2021 року, 15:14

Столичний Фестиваль шкільних стартапів «Class ідея» цьогоріч відбудеться 8-10 квітня в онлайн форматі. Подати свій авторський проєкт зможуть учні віком від 6 до 18 років до 15 березня. Про це повідомив в. о. голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Науковий та креативний потенціал учнівської молоді Києва – безмежний. Лише у 2020 році вихованці Київської малої академії наук отримали 15 патентів на свої винаходи! Фестиваль «Class ідея» покликаний познайомити ініціативних школярів-стартаперів із інвесторами та допомогти реалізувати кращі ідеї юних талантів», – зазначив Валентин Мондриївський.

Він пояснив, що для участі у Фестивалі потрібно до 00:00 15 березня зареєструватися на сайті https://class.stemup.cc/ та 8 квітня представити свою абсолютно нову авторську ідею або готовий стартап-проєкт у вигляді презентації. Переможця визначать шляхом електронного голосування, що триватиме з 15:30 9 квітня до 15:30 10 квітня 2021 року.

«Після подачі робіт усі учасники шорт-листу пройдуть StartUP-школу Фестивалю. Тут їх підготують до грамотної презентації свого проєкту, розкажуть про залучення партнерів та інвесторів, а також навчать знаходити перших клієнтів», – розповів Валентин Мондриївський.

Він додав, що окрім подарунків від організаторів діти отримають найголовніше – професійний фідбек та шанс на втілення власних креативних проєктів.

Організатори Фестивалю шкільних стартапів «Class ідея»:

  • Департамент освіти і науки Київської міської державної адміністрації;
  • Київський Палац дітей та юнацтва;
  • Київська Мала академія наук.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]