Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: За культурним життям Києва можна слідкувати онлайн

30 березня 2021 року, 17:06

Попри те, що заклади культури фізично закриті на карантин, вони продовжують проводити заходи в онлайн-форматі. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Щотижня Департамент культури КМДА публікує список найцікавіших заходів столиці. Попри введення додаткових карантинних обмежень, частина бібліотек та театрів перейшла працювати в онлайн», – розповів Валентин Мондриївський.

Він зазначив, що всі подробиці та анонси майбутніх онлайн-заходів можна побачити на Facebook-сторінці Департаменту культури.

Із найближчих театральних подій на киян чекають:

1 квітня о 12:00 в Театрі на ПодоліВідеовистава «Шинель» – онлайн-прем’єра від «Театру 360 градусів»

1 квітня о 19:00 в Театрі на ПодоліОнлайн-вистава «На дні»

2 квітня о 19:00 в Театрі на ПодоліОнлайн-вистава «Сто тисяч»

3 квітня о 19:00 в Театрі на ПодоліОнлайн-вистава «Вільні стосунки»

4 квітня о 19:00 в Театрі на ПодоліОнлайн-вистава «Замовляю любов»

«До безкоштовних онлайн-подій можуть долучитися всі охочі. Платними залишаються тільки театральні вистави, що зумовлено необхідністю нашої з вами підтримки. Тож культурне життя столиці триває, але поки що в іншому форматі», – додав Валентин Мондриївський.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]