Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Великодня ніч пройшла спокійно, місто повертається до встановленої раніше комендантської години – з 22:00 до 5:00

24 квітня 2022 року, 9:15

Великодня ніч проти 24 квітня пройшла спокійно, богослужіння відбулися в режимі онлайн-трансляцій. Місто повертається до встановленої раніше комендантської години – з 22:00 до 5:00. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Місто продовжує жити в режимі воєнного стану. Мешканці отримують усі комунальні послуги, працює громадський транспорт, аптеки, банки, заправки, СТО, заклади торгівлі та інші. Для автомобільного сполучення лівого й правого берега Києва працює Дарницький, Північний та Південний мости», – додав Микола Поворозник та вкотре закликав водіїв пропускати «швидку» та машини з гуманітарною допомогою.

Також перший заступник голови КМДА нагадав, що на період дії воєнного стану населенню заборонено відвідувати лісопаркові зони поза межами житлових масивів – на околицях Києва та в області тривають роботи з розмінування.

«Звертаюся до всіх містян. Закликаю – будьте обережними! Не порушуйте правила комендантської години та не нехтуйте сигналами повітряної тривоги! Допомагайте тим, хто поруч! Разом переможемо! Слава Україні!» – наголосив Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]