Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Велопарад дівчат «KyivCycleChic» стартуватиме 14 липня від Національного академічного театру опери та балету

12 липня 2018 року, 12:05

У Києві 14 липня о 15:00 від Національного академічного театру опери та балету стартує велопарад дівчат «KyivCycleChic». Про це повідомили в Асоціації велосипедистів Києва, яка є організатором заходу.

Велопрогулянка вулицями міста має показати, що поїздки на велосипеді можливі з будь-якої нагоди і в одязі на будь-який смак.

Як зазначають організатори, серед усіх користувачів велосипеда жінок дуже мало — від 14 до 21%, що є показником безпеки пересування велосипедом і запитом на появу безпечної велоінфраструктури.

 

Розклад велопараду дівчат «KyivCycleChic»:

15:00-16:00 – джаз, фотозона, формування велоколон біля театру;

16:00-17:00 – неспішний велокруїз двома маршрутами (5 і 10 км) центром Києва;

17:00 – екскурсія вуличною виставкою «Велобум 1890-х» і джаз на галявині біля Пейзажної алеї.

Маршрути руху велопараду дівчат (без перекриття):

  1. Light – 7 км:

Оперний театр (старт) – вул. Володимирська – Володимирський проїзд – вул. Трьохствятительська – алея у парку Володимирська гірка – оглядовий майданчик (зупинка 2-3 хв.) – алея у парку Володимирська гірка (у зворотному напрямку) – вул. Трьохсвятительська – вул. Десятинна – вул. Володимирська – вул. Богдана Хмельницького – вул. Івана Франка – вул. Липинського – Велотрек (зупинка 2-3 хв) – пров. Чеховський – вул. Бульварно-Кудрявська – Львівська площа – вул. Стрітенська – вул. Стрілецька – вул. Велика Житомирська – вул. Володимирська – пров. Десятинний – оглядовий майданчик на Пейзажній алеї (фініш);

  1. Hard – 10 км:

Оперний театр (старт) – вул. Володимирська – вул. Богдана Хмельницького – вул. Івана Франка –  вул. Липинського – Велотрек (зупинка 2-3 хв) – вул. Богдана Хмельницького – вул. Володимирська – вул. Льва Толстого – вул. Жилянська – вул. Боженка – вул. Івана Федорова – вул. Велика Васильківська – вул. Жилянська – вул. Шота Руставелі – вул. Рогнідинська – вул. Велика Васильківська – вул. Хрещатик – вул. Богдана Хмельницького – вул. Пушкінська – вул. Прорізна – вул. Паторжинського – вул. Ірининська – вул. Володимирська – пров. Десятинний – оглядовий майданчик на Пейзажній алеї (фініш).

 

Для участі у велопараді необхідно зареєструватись.

Місце збору: площа біля Національного академічного театру опери та балету України (вул. Володимирська, 50).

Акредитація для ЗМІ[email protected], 097-793-05-69, Марина Блудша.

 

Довідково.

Асоціація велосипедистів Києва – громадська організація, місією якої є комфортний та безпечний Київ, у якому кожен має можливість їздити на велосипеді.

«CycleChic» перекладається з англійської як «велосипедний шик». Цей стиль вуличної моди виник у Європі на противагу велоспорту, через який велосипедну їзду почали сприймати як таку, що потребує спортивного одягу та відповідного екіпірування. СycleChic робить акцент на «нормальній» велосипедній їзді – люди у повсякденному одязі на звичайних велосипедах.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]