Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У центрі Лондона частину вулиці перейменовано на Kyiv Road

24 лютого 2023 року, 13:53

Вестмінстерська міська рада перейменувала частину однієї з вулиць у центрі Лондона на Kyiv Road. Як зазначив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко, Kyiv Road охоплює невелику ділянку Bayswater Road W2.

«Вестмінстер є домом для українських біженців, які вимушено виїхали зі своїх домівок через військову агресію рф на території України. Представники Вестмінстерської міської ради та її лідер Адам Хуг вважають, що перейменування є доречним символічним жестом для української нації, хоробрість якої надихнула міжнародну спільноту. Дякуємо британським колегам та мешканцям Вестмінстера за надану допомогу Україні та підтримку у вшануванні столиці нашої країни», – наголосив Володимир Бондаренко.

Депутатка Київської міської ради Вікторія Муха у центрі Лондона на Трафальгарській площі передала українській громаді та британським колегам меседж: «Мер Києва Віталій Кличко говорить: Stand with Ukraine! Разом ми наближаємо нашу перемогу!»

Нагадаємо, делегація Київської міської ради перебуває з робочим візитом у Лондоні задля налагодження міжмуніципальної співпраці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]