Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ветеринари «Київської міської лікарні ветеринарної медицини» стерилізуватимуть більше домашніх тварин, власниками яких є люди пенсійного віку

12 жовтня 2022 року, 10:34

Лікарі комунального підприємства «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» безкоштовно стерилізуватимуть домашніх улюбленців, власниками яких є люди пенсійного віку. Спочатку планувалось зробити 30 безкоштовних операцій, однак через значний попит на послугу і завдяки співпраці з фондом Happy Paw, лікарі вирішили збільшити кількість безкоштовних стерилізацій.  Про це повідомляє комунальне підприємство.

Скористатись такою можливістю можна буде з наступного тижня. Операція буде проводитись за попереднім записом у кожній із трьох клінік КП: 

  • Лікарня Дарницького району, вул. Вірменська, 29;
  • Лікарня Деснянського району, вул. Електротехнічна, 5-А;
  • Лікарня Подільського району, вул. Ярославська, 13.

Телефон для запису: 097 563 92 79.

Запис проводиться щоденно з 9:00 до 17:00.

«Зазвичай пенсіонери – не найактивніша категорія власників тварин, тому ми вирішили знайти можливість збільшити кількість пільгових операцій. Уже в перший день акції ми зрозуміли, що заявлена квота недостатня, тому працюємо ще активніше», – зазначила в.о. директорки КП «Київської міської лікарні ветеринарної медицини» Наталя Мазур.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]