Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Від початку нового етапу війни з рф у Києві зареєстровано понад 35,2 тисячі випадків захворювання на COVID-19

18 липня 2022 року, 16:00

Від початку нового етапу війни з рф у Києві зареєстровано 35 252 випадки захворювання на коронавірусну інфекцію. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, серед захворілих 13 973 чоловіки та 21 279 жінок, а також 2 312 дітей.

«Зокрема, за минулий тиждень зареєстровано 112 випадків: 56 чоловіків та 56 жінок. Серед захворілих 12 дітей. Як бачимо, коронавірус нікуди не подівся, і люди продовжують хворіти цією часто небезпечною для життя хворобою. Нагадаю, що найефективнішим способом уберегтися від важкого перебігу хвороби є вакцинація. Це доведено фахівцями, перевірено досвідом та часом», – зазначив Микола Поворозник.

Він наголосив, що у столиці кожен охочий може безкоштовно зробити щеплення проти коронавірусу.

«На сьогодні у столичних закладах первинної ланки достатня кількість вакцин. Зокрема, в наявності Sinovac-CoronaVac та Comirnaty від Pfizer-BioNTech. Кожен охочий може зробити першу, другу чи бустерну дозу вакцини. Для цього необхідно звернутися до свого сімейного лікаря або в пункт вакцинації та вакцинуватися. Внутрішньо переміщені особи також можуть вакцинуватися. Для цього їм потрібно звернутися у найближчий заклад первинної медицини», – розповів Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]