Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Від початку повномасштабного російського вторгнення на «гарячу» лінію психологічної допомоги Києва надійшло понад 3600 звернень

06 червня 2022 року, 9:30

У столиці продовжує працювати гаряча лінія психологічної допомоги містянам. За час повномасштабної війни зафіксовано більше 3600 звернень. Про це в ефірі телеканалу «Київ» повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Він розповів, що із 24 лютого 2022 року біля 80% звернень на гарячу лінію пов'язані з реакцією на бойові дії, панічними атаками, страхами, загостреннями невротичних розладів, викликаними війною.

Також люди звертаються з питань втрати близьких, розлучення або конфліктів у сім’ї, втрати роботи або конфліктних відносин на роботі, розриву романтичних стосунків та самотності.

«Якщо ви відчуваєте потребу у допомозі – звертайтеся до фахівця. Вчасна розмова може стати вирішальною у вашому житті», – розповів Микола Поворозник.

Номер гарячої лінії – 0 800 50 12 12.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]