Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Від початку повномасштабного російського вторгнення терцентри соцобслуговування видали понад 44 тисячі продуктових наборів та понад 40 тисяч гарячих обідів

01 квітня 2022 року, 9:07

Територіальні центри соціального обслуговування громадян працюють в штатному режимі. З початку повномасштабного російського вторгнення терцентри видали понад 44 тисячі продуктових наборів першої необхідності та понад 40 тисяч гарячих обідів. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Більше 13 тисяч киян отримали соціальні послуги, в тому числі послуги обслуговування на дому. Крім того, м’ясну продукцію отримали понад 8 тисяч киян, ще більше 13 тисяч осіб отримали молочну продукцію, понад 26 тисяч осіб отримали овочеві набори», – наголосив Микола Поворозник.

Нагадаємо, що у Києві працює гуманітарний штаб, який забезпечує медикаментами, продуктами і предметами першої необхідності насамперед тих, хто найбільше цього потребує. Одиноких і людей літнього віку, осіб з інвалідністю, матерів з маленькими дітьми.

Створено електронну платформу, через яку всі, у кого є можливість, можуть долучитись до підтримки міста за наступними напрямами: медикаменти та ліки, продукти харчування, предмети першої необхідності, логістичні послуги, людські ресурси (волонтери).

Мапа Гуманітарних штабів — https://cutt.ly/0AjSQya

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]