Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Відкрито рух транспорту на шляхопроводі на перетині просп. Комарова та б-ру В. Гавела

15 листопада 2017 року, 12:00

 

Упродовж останніх днів у цілодобовому режимі тривали роботи на шляхопроводі на перетині просп. Комарова та б-ру Вацлава Гавела: дорожники завершували ремонт автопроїзду в напрямку просп. Відрадного та встановлювали дорожнє огородження. Сьогодні зранку рух транспорту на шляхопроводі було відновлено. Про це повідомили в КК «Київавтодор».

Як зауважують у корпорації, роботи на об’єкті, не пов’язані з постійним обмеженням руху транспорту, триватимуть і надалі. Зокрема, триватиме ремонт сходів шляхопроводу.

Продовжується капітальний ремонт і на інших транспортних розв’язках та вулицях столиці. На вул. Алма-Атинській та Вифлеємській облаштовують дощову каналізацію, на вул. Льва Толстого – технічний тротуар і покриття з ФЕМів, на транспортній розв’язці на перетині просп. Перемоги та вул. Щербаківського ремонтують низову частину шляхопроводу.

Окрім того, розпочато підготовчі роботи в Оболонському районі на вул. Сім’ї Кульженків.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]