Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Відновлено роботу міні-ярмарків у Голосіївському та Дарницькому районах, незабаром міні-ярмарки запрацюють в Оболонському та Деснянському районах

14 березня 2022 року, 15:40

Відновлено проведення міні-ярмарків у Голосіївському та Дарницькому районах, де реалізується картопля та овочі борщового набору, бакалія тощо. А саме за адресами:

  • просп. Голосіївський, 116;
  • просп. Науки, 88;
  • вул. Маршала Конєва (в межах вулиць Михайла Ломоносова та Василя Касіяна;
  • вул. Анни Ахматової перетин із вул. Петра Григоренка;
  • перетині вулиць Ревуцького та Анни Ахматової;
  • вул. Ревуцького, 23-25.

Найближчим часом КП «Міський магазин» організує міні-ярмарки (до 5 наметів) в Оболонському та у Деснянському районах.

Актуальні адреси проведення ярмарків оприлюднюються в додатку «Київ Цифровий». У цьому застосунку Департамент промисловості та розвитку підприємництва також щоденно оновлює інформацію про роботу закладів торгівлі, об’єктів роздрібної торгівлі ПрАТ «Київхліб», ринків, СТО.

Також у Департаменті інформують, що у столиці поновлено роботу комунальних підприємств – Володимирського, Житомирського і Бессарабського ринків.

Зокрема, на Володимирському ринку працюють понад 10 суб’єктів господарювання, які реалізують бакалію, овочі та фрукти, миючі засоби тощо. На Житньому ринку працюють два суб’єкта господарювання, один із яких здійснює продаж м’яса птиці. Також готовий до роботи Бессарабський ринок: наразі запрошують охочих тут торгувати, оскільки працівники, які торгували тут раніше, живуть у Київській області і не мають змоги приїхати.

Повний перелік ринкових підприємств, що працюють станом на 14 березня, опубліковано тут.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]