Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «60% столичних тепломереж відпрацювали свій експлуатаційний термін, однак ми намагаємося якнайшвидше усувати проблеми на аварійних ділянках»

01 листопада 2016 року, 23:27

60% столичних тепломереж відпрацювали свій експлуатаційний термін, однак комунальники намагаються якнайшвидше усувати проблеми на аварійних ділянках, аби у квартирах киян було тепло. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив у ефірі телеканалу Newsone.

«Не зважаючи на надскладний підготовчий сезон, ми зробили все, аби кияни взимку були з теплом. Ми також зробили все, аби не зірвати програму встановлення лічильників тепла у будинках киян», - наголосив Віталій Кличко.

Мер Києва зазначив, що цього року процес перекладки нових труб був зірваний через блокування рахунків енергокомпаній.

«60% столичних тепломереж вже відпрацювали свій термін експлуатації. У зв’язку з цим у деяких будинках столиці поки що немає тепла через аварійні ситуації. Однак комунальники намагаються якнайшвидше усувати проблеми на аварійних ділянках, аби у квартирах киян було тепло. Наразі опалення є у 99,8% столичних будинків», - підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]