Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: 60 відсотків столиці поки без електрики. В першу чергу енергетики підключають об’єкти критичної інфраструктури

24 листопада 2022 року, 19:47

60 відсотків столиці поки без електрики. Комунальні служби, енергетики працюють уже більше доби, щоб стабілізувати ситуацію. В першу чергу до живлення підключають об’єкти критичної інфраструктури. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

«Енергетики зараз працюють в критичних умовах. Поступово відновлюють систему. В першу чергу електроенергію подають об’єктам критичної інфраструктури – водоканалу, лікарням, громадському транспорту. Ми вже запустили наземний електротранспорт. Також скоротили інтервали між потягами метрополітену. Бо розуміємо – це наймасовіший транспорт для пересування містом», – наголосив Віталій Кличко.

Також він зазначив, що в столиці готуються розгорнути роботу пунктів обігріву. Дізнатися про їх розташування можна буде на сайті міської влади. Також Віталій Кличко закликав мешканців Києва зробити про всяк випадок необхідний запас технічної та питної води, їжі, підготувати теплий одяг.

«Ми розуміємо, що такі ракетні атаки будуть повторюватися. І маємо бути готовими до будь-якого розвитку подій», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]