Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Біля парку імені Малишка демонтують будівельний паркан»

11 серпня 2020 року, 18:40

На Броварському проспекті, біля парку імені Малишка, розпочався демонтаж будівельного паркану. Департамент міського благоустрою анулював контрольну картку на тимчасове порушення благоустрою 2014 року. Та видав припис на демонтаж паркану. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«На Броварському проспекті, біля парку імені Малишка, власник землі під наглядом міських служб розпочав демонтаж паркану, що встановив учора. За моїм дорученням Департамент міського благоустрою анулював контрольну картку на тимчасове порушення благоустрою 2014 року. Та видав припис на демонтаж паркану. Цю землю Київрада продала в приватну власність у 2009 році. В 2010-му земельна ділянка двічі змінила своїх власників. КМДА та прокуратура подавали судові позови, у задоволенні яких було відмовлено», – написав мер столиці.

Учора компанія-землекористувач встановила паркан – спочатку під виглядом «благоустрою території», а потім вивісила будівельний паспорт на будівництво на Броварському проспекті багатофункціонального центру.

«Аби не допустити будівництва, місто розглядає питання викупу земельної ділянки біля парку імені Малишка у приватного власника для суспільних потреб, а саме: розширення території парку», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]