Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Блаженніший Любомир був справжнім Батьком нації, взірцем людяності, доброти і любові, служіння Богу та українському народу»

31 травня 2017 року, 21:16

Мер Києва Віталій Кличко висловив співчуття родичам, близьким та всім вірним Української Греко-Католицької Церкви з приводу смерті Архиєпископа-емерита УГКЦ Блаженнішого Любомира (Гузара), який був не тільки духовним лідером для сотень тисяч греко-католиків, а й моральним авторитетом для мільйонів українців. 

«Блаженніший Любомир був знаковою для українців постаттю, справжнім Батьком нації, взірцем людяності, доброти і любові, служіння Богу та українському народу! Його шанували і до його мудрих порад дослухалися багато людей - незважаючи на посаду, професію чи віросповіданя. Він був не тільки духовним лідером для сотень тисяч греко-католиків, а й моральним авторитетом для мільйонів українців», - написав Віталій Кличко на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

Мер Києва також відзначив, що Архиєпископ-емерит був не тільки Божою людиною, а й справжнім партіотом.

«Блаженніший Любомир завжди наголошував, що важливо, аби політики згорнули партійні прапори і стали під державний, та не сперечалися між собою, а думали насамперед про Україну. Він неодноразово говорив про неприпустимість корупції і вірив в нашу країну», - зазначив Віталій Кличко.

«Я вдячний долі за те, що був особисто знайомим з Блаженнішим Любомиром. І хочу висловити співчуття всім родичам і близьким Блаженнішого. Це велика втрата для всієї нації. Світла пам'ять про цю надзвичайну Людину назавжди залишиться в наших серцях», - відзначив Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]